Category: авионски

МОСКВА & С. ПЕТЕРБУРГ 16-23 АПР

Програма на патување:   1 ден (16.04):  БЕЛГРАД – МОСКВА Состанок  на групата два часа пред поаѓање на Air Serbia аеродромот “Никола Тесла” во 15.00 часот. Лет со авиокомпанијата Air Serbia  vo 17.05 часот(JU 654) . Пристигнувањето на аеродромот во Москва Шереметјево во во 20:45 ч. Ноќевање.   2 ден (17.04):  МОСКВА Појадок. . Панорамско…
Read more