февруари 24, 2024

Montenegrina Hotel 4* Rafailovici

MONTENEGRINA HOTEL & SPA 4*, RAFAILOVICI   Montenegrina Hotel & SPA е сосема нов хотел на црногорското крајбрежје лоциран во Рафаиловиќи, тој носи сосема поинаков шарм помешан со традиционалното локално…

Read More