април 30, 2024

Vila Zeyia Jerisos

Куќа “Zeyia” 40.40005, 23.88018 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за…

Read More
ноември 29, 2023

Vila Tzouli 1 Jerisos

Vila “Tzouli 1” Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота…

Read More
ноември 27, 2023

Vila Billys Jerisos

Vila“Billys” Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште…

Read More
ноември 27, 2023

Vila Evangelia Jerisos

Vila “Evangelia” Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и…

Read More
ноември 25, 2023

Vila “Vaia”-Јерисос

Vila “Vaia”-Јерисос Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и…

Read More
ноември 23, 2023

Vila Soula -Jerisos

Vila  “Soula”-Јерисос 40.400484, 23.878998 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за…

Read More
ноември 23, 2023

Vila Kostas -Jerisos

Vila “Kostas” Jerisos  40.40033, 23.87954 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’…

Read More
ноември 23, 2023

Vila Atina -Jerisos

Куќа “Atina”  40.398701, 23.879398 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од  3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за…

Read More
ноември 23, 2023

Vila Tzouli 2 -Jerisos

Куќа “Tzouli 2” 40.400584, 23.879470 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од   3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’…

Read More