ноември 18, 2023

Grecotel Egnatia Grand 4*

Хотелскиот комплекс се наоѓа на влезот во Александрополис. Градското шеталиште започнува пред влезот на хотелот, кое на гостите им дава можност да стигнат до градското пристаниште, главната шопинг улица, таверните,…

Read More
ноември 18, 2023

Grecotel Astir 5*

Линк од хотел:  GRECOTEL ASTIR -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.24 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 01.05.24 - 13.06.24 & 16.09.24 - 15.10.24 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.24…

Read More