За нас

navagio-beach-zulu-travel

Кои сме ние?

ЗУЛУ ТРАВЕЛ е туристичка агенција основана во 2009 година од страна на Жаклина Ѓорѓевска и е една од првите туристички агенции основана во Куманово. ЗУЛУ ТРАВЕЛ е лиценцирана агенција со Б лиценца (бр. на лиценца: 13-8387/3).

Што нудиме ние?

Организација на групни и индивидуални аранжмани со вклучен превоз во целиот свет, повратни трансфери, хотели по најниски цени на пазарот, посредување при издавање на ВИЗА за голем број на земји ширум светот. Издаваме патнички осигурувања во случај на незгода при патувањата како и за време на престој. ЈАТА сертификат.

Што не прави различни од другите?

 • Една точка на резервација

  Многу агенции го избираат системот на повеќе точки за резерација, при што се губи директниот однос со клиентот и се зголемува можноста за дезинформирање и одбивање на клиентот во процесот на резервирање. Во Зулу Травел, секој клиент добива еден експерт кој е задолжен за него, од моментот на резервација, подготовка за патување, самото патување, како и за времетраењето на аранжманот па се до враќање на клиентот дома.

 • Ние нудиме летови

  Кога резервирате одмор, секогаш најубаво е да резервирате со вклучен лет. Многу агенции не се во можност да обезбедат компетитивни цени па клиентите се оставени сами на себе. Ние во Зулу Травел имаме компетитивни цени за летови низ целиот свет. Се што е потребно да не посетите и да ги најдеме најевтините можни летови и трансфери.

 • Посетете не лично

  Модерните технологии го олеснуваат процесот на резервирање преку веб страна но на тој начин се губи контактот со клиентите и го скусува моментот на споделување на импресии кои нашиот тим ги носи од посетите на местата за кои нудиме аранжмани. Затоа посетет не лично и дозволете да Ви ги пренесемемискуствата од инфо турит кои се организирани со цел лично да се запознаеме со условите на хотелите како и со организираните прошетки од стана на тамошните оператори.

 • Наш фокус е квалитетот

  Ние инсистираме на брза и пријатна услуга за нашите клиенти во најдобрите хотели и апартмани. Со Вас ги споделуваме скриените места што не се споменати во прирачниците, ви ги откриваме традициите на локалните жители што можеби не би ги доживеале сами. Ние сакаме да искусите уникатно доживување што ќе Ве натера да се вратите повторно на истото место со Вашите пријатели и семејство.