април 1, 2024

Kipar -23.06-30.06.2024

АВИОН 8 дена / 7 ноќевања   Цена на аранжманот:   ЛАРНАКА-Livadhiotis City Hotel 3*: 579 € (35.900,00 мкд)  АЈА НАПА-RIVER ROCK 4*: 659 € (40.860,00 мкд)   КИПАР е островска држава во Средоземното море, а такму…

Read More