декември 12, 2023

Најдобрите Хотели во Дубаи на плажа

Најдобрите Хотели во Дубаи на плажа Ние ги прилагодуваме аранжманите по ваша желба, Вие избирате: √ Датум на патување √ Број на денови / ноќи √ Тип на хотел и…

Read More
октомври 31, 2023

ЗОШТО ТРЕБА ДА ЈА ПОСЕTИТЕ КАПАДОКИЈА? – 8 ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ

Уникатните карпести формации и пејзажот - Пејзажот на Кападокија бил формиран од вулканска ерозија пред околу 60 милиони години. Густата пепел се зацврстила во мека карпа, наречена туф, а со текот…

Read More
февруари 20, 2022

13 Најдобри Хотели на All Inclusive во Хургада

13 најдобри Хотели  на all  inclusive  во Хургада За опуштеност на  плажа, владее долгиот дел од крајбрежјето на Хургада. . Ноември до февруари е висока сезона овде, кога северноевропските семејства…

Read More
јануари 14, 2022

Каде да престојувате во Миконос – Најдобри области и хотели

Каде да престојувате   во Миконос: Најдобри области и хотели Чистата убавина на Миконос е доволно добра причина некој да го стави островот високо на својата листа. Гламурозно, убаво и диво, не е…

Read More
јануари 13, 2022

7 причини за патување во Занзибар

7 причини за патување во Занзибар Занзибар, остров со посебен карактер, историја и неверојатна природна убавина, најмногу се наоѓа на листата на желби на повеќето туристи. Овој живописен остров е…

Read More