април 5, 2024

Kastro Maistro 3*-LEFKADA

  Castro Maistro е група на неодамна изградени апартмани лоцирани во областа Agios Ioannis, на 1,5 km од градот Лефкас и 600 m од интересната плажа на Agios Ioannis, која…

Read More