март 31, 2024

Vila Spiridula Skijatos

На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект се стигнува до прекрасниот остров – Скијатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи…

Read More
март 31, 2024

Vila Angela Zoi Skijatos

Villa Angela Zoi - Skiathos    На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект се стигнува до прекрасниот остров – Скијатос. Припаѓа во групата на Северни Споради,…

Read More
март 31, 2024

Vila Pavlos Skijatos

Вила Павлос - Лето на Остров Скијатос 2024 На овој остров ќе ги најдете најдобрите песочни плажи, најуникатните кафулиња и барови, како и најдобрите таверни каде се подготвува свежа морска…

Read More