април 22, 2024

Сицилија автобус -јули и септември

Сицилија - Италија Приморскиот град Рокалумера се наоѓа на јонскиот брег, град на провинцијата Месина. Има население од околу 4.000 жители. Рокалумера е град познат не само по своите преубави…

Read More
април 16, 2024

ПУЉА 16.06-23.06.2024

ПУЉА Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања Пуља е сместена на петата од италијанската чизма, на крајниот југоисток на Апенинскиот Полуостров. Богатата историја, прекрасните плажи, сликовитите гратчиња, префинетата автентична италијанска храна…

Read More