април 3, 2024

Лорет де Мар- Aвион

Лорет де Мар, Шпанијa   Имаме мисија да ги конектираме љубителите на патувањето со дестинации кои го збогатуваат животот, уникатни летувања и активни патувања низ целиот свет. Нашата мисија е…

Read More
јануари 21, 2024

Коста Дел Сол Шпанија -авион

ЛЕТО  2024 ВО ШПАНИЈА КОСТА ДЕЛ СОЛ Чартер програма со лет од Софија Доколку посакувате одмор од соништата, покрај бескрајни сини пејзажи, тогаш Коста Дел Сол е вистинската дестинација за вас. Позната по…

Read More
јануари 15, 2024

Шпанија 2024 -автобус

ШПАНИЈА   Лето 2024. Коста брава - Азурен Брег - Венеција-Венеција-Верона-Барселона-Кан-Ница-Монако-Монте Карло   Земја со богата историја, традиција и култура. Земја на Фламенгото, коридата и виното. Сончева, топла и возбудлива 24…

Read More