мај 29, 2024

Малдиви – Јуни, јули и август 2024

Опис Индивидуално патување со поаѓање од СКОПЈЕ со TURKISH AIRLINES! ТЕРМИНИ:  Јуни / Август Најромантичната егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26…

Read More
април 4, 2024

Кипар 23.06-30.06.2024

Кипар  АВИОН 8 дена / 7 ноќевања КИПАР е островска држава во Средоземното море, а такму влијанитео на средоземната медитеранска клима и неговата местоположба се причина да на Кипар доминираат сончеви денови преку целата…

Read More
април 4, 2024

Малта 24.06-01.07.2024

Малта 24.06-01.07.2024 7 ноќи со појадок / авион 579€ од плажа Медитеранскиот Бисер – МАЛТА                                                8  Дена / 7 ноќевања / Авион   Малта и малтешките острови се полни…

Read More