април 1, 2024

Vila Iva Budva

БУДВА ЛЕТО 2024   БУДВА ЛЕТО ЗА МЛАДИ 2024 Будва претставува најатрактивното место на јадранскиот брег кој преку година има околу 14000 жители. Сето ова драстично се менува за време…

Read More
февруари 24, 2024

Aleksandar 4* Budva

HOTEL ALEKSANDAR 4*- БУДВА    HOTEL ALEKSANDAR4* BUDVA Цените се дадени по лице на ден на база Полупансион Тип на Соба Aприл Мај Октомври Jуни Септември Jули Август 1/2 Standart Room…

Read More
февруари 24, 2024

Slovenska Plaza 3* Budva

SLOVENSKA PLAZA 3*- БУДВА   HOTEL SLOVENSKA PLAZA 3* BUDVA Цените се дадени по лице на ден на база Полупансион Тип на Соба Aприл Мај Октомври Jуни Септември Jули Август…

Read More
февруари 24, 2024

Slovenska Plaza 4* Budva

SLOVENSKA PLAZA 4*- БУДВА   HOTEL SLOVENSKA PLAZA 4* BUDVA Цените се дадени по лице на ден на база Полупансион Тип на Соба Aприл Мај Октомври Jуни Септември Jули Август…

Read More