март 29, 2024

Grand Gold 3* Kumburgaz

Хотел Гранд Голд-Лето во Кумбургаз 2024 Во 2019-та година први  започнавме да го работиме Кумбургаз и имавме неколку групи или околу 300 среќни патници. Летото 2020 година реализиравме 10-тина  тури…

Read More
март 29, 2024

Marin Princess Kumburgaz

 ПРОГРАМА ЗА ХОТЕЛ МАРИН ПРИНЦЕС -КУМБУРГАЗ  ЗА ЛЕТО 2024                                    ТЕРМИН : 04.06.2024 –…

Read More