Assa Maris 3* Agios Nikolaos  
| | | |

Assa Maris 3* Agios Nikolaos  

ASSA MARIS 3* Agios Nikolaos              www.assamaris.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10.05-31.05 01.10-16.10 01.06-07.07 06.09-30.09 08.07-05.09 Double Room for Single Use Garden View 87 123 160 Double Garden View 58 85 111 Трето лице 23 23 23 1 дете од 2-11.99 год. Гратис 12 12 Double Sea…

Sunrise Hotel 3* Amouliani
| | |

Sunrise Hotel 3* Amouliani

SUNRISE HOTEL *** AMOULIANI                www.sunrise-ammouliani.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/2 12.05-01.06 18.09-30.09 02.06-29.06 11.09-17.09 30.06-10.09 Double Room for Single use 59 69 78 Double Standard 37 43 49 Трето лице 50% 50% 50% 1 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис 2 дете од 6-11.99 г. 50%…

Agionissi Resort 4* Amouliani
| | | |

Agionissi Resort 4* Amouliani

AGIONISSI RESORT 4* AMOULIANI                               www.papcorp.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 4 15.05-14.06 15.06-14.07 15.07-28.08 29.08-30.09 Double Room Garden View 73 84 112 90 Double Room Sea View 78 101 134 101 Single Room Garden View 95 123 151 140 Family Room Garden View 2+2 chd 0-12.99 год. (за соба) 134 196 280 196 Stayover tax 3…

Xenia 4* Ouranoupolis
| | | |

Xenia 4* Ouranoupolis

XENIA 4* OURANOUPOLIS  www.papcorp.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.05.2023 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.06.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.09 ДО 31.10.2022 7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ДО 15.05.2023 И ПОСЛЕ 15.10.2023 ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 27.04-15.05…

Aristoteles Holiday Resort &Spa 4* Ouranoupolis
| | | |

Aristoteles Holiday Resort &Spa 4* Ouranoupolis

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA **** OURANOUPOLIS  www.aristoteles.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ДО 30.04.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.05 ДО 10.06.2023 И ОД 15.09 ДО 31.10.2023   ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 01.05-20.05 30.09-31.10 21.05-30.06…

Akti 4* Ouranoupolis
| | | |

Akti 4* Ouranoupolis

AKTI 4* OURANOUPOLIS                  www.akti-ouranoupoli.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.05 ДО 10.06.2023 И ОД 24.09 ДО 31.10.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.06 ДО 10.07.2023 И ОД 29.08 ДО 23.09.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.07 ДО 28.08.2023…

Mount Athos Resort  5* Ierissos    
| | | |

Mount Athos Resort 5* Ierissos    

MOUNT ATHOS RESORT 5* IERISSOS               www.mountathosresort.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.04 Д0 31.05.2023 И ОД 25.09 ДО 10.10.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 30.06.2023 И ОД 11.09 ДО 24.09.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИА ДО 31.01.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 21.07.2023 И…

Alexandros Palace 5* Ouranoupolis
| | | |

Alexandros Palace 5* Ouranoupolis

ALEXANDROS PALACE***** OURANOUPOLIS        www.alexandros-hotel.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 2/1/10 28.04.23 25.05.23 26.05.23 14.06.23 15.06.23 12.07.23 13.07.23 23.08.23 24.08.23 14.09.23 15.09.23 30.09.23 01.10.23 22.10.23 FAMILY SUITE ONE BEDROOM SEA VIEW 2 ADL 181…

Eagles Palace 5* Ouranoupolis
| | | |

Eagles Palace 5* Ouranoupolis

First Minute понуда од Eagles Palace 5* EAGLES PALACE ***** OURANOUPOLIS                www.eaglespalace.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.04 ДО 22.06.2023 И ОД 03.09 ДО 31.10.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.06 ДО 20.07.2023 И ОД 20.08 ДО 02.09.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ…

Akrathos 4* Ouranoupolis
| | | |

Akrathos 4* Ouranoupolis

AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS  www.akrathos-hotel.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПОМЕЃУ 03.01 И 13.01.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО 01.05-31.05 01.10-15.10 01.06-30.06 01.09-30.09 01.07-31.08 Single Standard 102 162 214 Double Standard 64 103 133 Трето лице 60% 60% 60% 1 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис 1 дете од 6-12.99 г. 40% 40%…

Theoxenia 4* Ouranoupolis
| | | |

Theoxenia 4* Ouranoupolis

XENIOS THEOXENIA 4*     www.theoxenia-beach-hotel.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС 2 18.05.23 15.06.23 16.06.23 09.07.23 10.07.23 23.07.23 24.07.23 16.08.23 17.08.23 30.08.23 31.08.23 17.09.23 18.09.23 05.10.23 DOUBLE ROOM GARDEN VIEW 2 ADL 105 138 169 180 169 138 105 1 ADL…