Eagles Palace 5*

eagles-palace-zulu
декември 19, 2023

Eagles Palace се наоѓа во живописното село Уранополис, на третиот и најшармантен полуостров Халкидики во северна Грција. Тоа е прекрасна и недопрена област, со неверојатни кристално чисти сини води и долги песочни плажи кои нудат совршен амбиент за релаксиран одмор на сонце. Eagles Palace е семејно одморалиште на плажа со 5 ѕвезди на Халкидики, Грција, веднаш до монашката држава Света Гора. Сместено е среде бујните медитерански градини, комбинирајќи беспрекорна услуга и опкружување што го одзема здивот. Хотелот има 157 соби, апартмани и бунгалови дизајнирани за елегантно живеење со 24-часовна услуга во соба, прекрасен поглед на морето, приватна песочна плажа, загреани надворешни и внатрешни базени, наградуван спа центар, детски клуб управуван од искусни професионалци, центар за спортови на вода. и нуркање, четири ресторани и три барови, како и јахта клуб кој нуди приватни крстарења и ексклузивно користење на прекрасната плажа на ненаселениот остров Дренија опремена со чадори и лежалки. Лесно е достапен од меѓународниот аеродром во Солун „Македонија“ (SKG), со 90 минути возење.

Линк од хотел: EAGLES PALACE 5* OURANOUPOLIS

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.05 ДО 20.06.2024 И ОД 01.09 ДО 31.10.2024
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.06 ДО 18.07.2024 И ОД 23.08 ДО 31.08.2024
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.07 ДО 22.08.2024
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПРИОД ОД 01.05 ДО 31.10.2024

EAGLES PALACE 5* OURANOUPOLIS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4/2 01.05.24
16.05.24
17.05.24
20.06.24
21.06.24
27.06.24
28.06.24
18.07.24
19.07.24
01.08.24
02.08.24
22.08.24
23.08.24
31.08.24
01.09.24
28.09.24
29.09.24
12.10.24
13.10.24
31.10.24
BUNGALOW GARDEN VIEW
2 ADL 294 430 464 555 645 657 555 430 294 226
1 ADL 294 430 464 555 645 657 555 430 294 226
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 294 430 464 555 645 657 555 430 294 226
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 294 430 464 555 645 657 555 430 294 226
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 294 430 464 555 645 657 555 430 294 226
BUNGALOW SEA FRONT
2 ADL 453 657 702 849 1132 1166 849 657 453 328
1 ADL 453 657 702 849 1132 1166 849 657 453 328
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 453 657 702 849 1132 1166 849 657 453 328
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 453 657 702 849 1132 1166 849 657 453 328
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 453 657 702 849 1132 1166 849 657 453 328
BUNGALOW SEA VIEW
2 ADL 385 532 566 668 860 894 668 532 385 283
1 ADL 385 532 566 668 860 894 668 532 385 283
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 385 532 566 668 860 894 668 532 385 283
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 385 532 566 668 860 894 668 532 385 283
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 385 532 566 668 860 894 668 532 385 283
BUNGALOW SEA VIEW PRIVATE POOL
2 ADL 521 770 815 1008 1291 1381 1008 770 521 351
1 ADL 521 770 815 1008 1291 1381 1008 770 521 351
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 521 770 815 1008 1291 1381 1008 770 521 351
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 521 770 815 1008 1291 1381 1008 770 521 351
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 521 770 815 1008 1291 1381 1008 770 521 351
BUNGALOW TWO BEDROOMS SEA VIEW
2 ADL 713 962 1019 1461 1608 1664 1461 962 713 464
1 ADL 713 962 1019 1461 1608 1664 1461 962 713 464
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 713 962 1019 1461 1608 1664 1461 962 713 464
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 713 962 1019 1461 1608 1664 1461 962 713 464
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 713 962 1019 1461 1608 1664 1461 962 713 464
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 713 962 1019 1461 1608 1664 1461 962 713 464
DELUXE ROOM GARDEN OR MOUNTAIN VIEW
2 ADL 215 294 317 362 396 408 362 294 215 170
1 ADL 161 221 285 326 357 367 326 221 161 127
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 215 294 317 362 396 408 362 294 215 170
DELUXE ROOM SEA VIEW
2 ADL 260 374 396 430 509 521 430 374 260 215
1 ADL 195 280 357 387 459 469 387 280 195 161
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 260 374 396 430 509 521 430 374 260 215
EXECUTIVE FAMILY SUITE GARDEN VIEW
2 ADL 317 476 532 611 747 770 611 476 317 272
1 ADL 317 476 532 611 747 770 611 476 317 272
3 ADL 357 535 599 688 841 866 688 535 357 306
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 317 476 532 611 747 770 611 476 317 272
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 317 476 532 611 747 770 611 476 317 272
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 317 476 532 611 747 770 611 476 317 272
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 317 476 532 611 747 770 611 476 317 272
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 357 535 599 688 841 866 688 535 357 306
EXECUTIVE JUNIOR SUITE SEA FRONT
2 ADL 374 589 634 736 849 883 736 589 374 306
1 ADL 374 589 634 736 849 883 736 589 374 306
3 ADL 420 662 713 828 955 994 828 662 420 344
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 374 589 634 736 849 883 736 589 374 306
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 374 589 634 736 849 883 736 589 374 306
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 374 589 634 736 849 883 736 589 374 306
EXECUTIVE JUNIOR SUITE SEA VIEW
2 ADL 340 543 589 679 793 849 679 543 340 283
1 ADL 340 543 589 679 793 849 679 543 340 283
3 ADL 382 611 662 764 892 955 764 611 382 318
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 340 543 589 679 793 849 679 543 340 283
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 340 543 589 679 793 849 679 543 340 283
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 340 543 589 679 793 849 679 543 340 283
FAMILY SUITE GARDEN VIEW
2 ADL 294 430 476 532 645 668 532 430 294 238
3 ADL 331 484 535 599 726 752 599 484 331 268
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 294 430 476 532 645 668 532 430 294 238
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 294 430 476 532 645 668 532 430 294 238
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 294 430 476 532 645 668 532 430 294 238
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 294 430 476 532 645 668 532 430 294 238
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 331 484 535 599 726 752 599 484 331 268
JUNIOR SUITE SEA VIEW
2 ADL 306 453 498 555 668 691 555 453 306 249
1 ADL 306 453 498 555 668 691 555 453 306 249
3 ADL 344 509 560 624 752 777 624 509 344 280
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 306 453 498 555 668 691 555 453 306 249
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 306 453 498 555 668 691 555 453 306 249
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 306 453 498 555 668 691 555 453 306 249
PROMO ROOM INLAND VIEW
2 ADL 192 260 272 306 351 362 306 260 192 147
1 ADL 144 195 245 275 316 326 275 195 144 110
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 192 260 272 306 351 362 306 260 192 147
SUPERIOR ROOM SEA VIEW
2 ADL 226 328 340 385 442 453 385 328 226 181
1 ADL 170 246 306 347 397 408 347 246 170 136
1 ADL + 1 CHD (2-11.00) 226 328 340 385 442 453 385 328 226 181
Полупансион 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44
Деца од 2-11.99 год. 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22
Се Вклучено 132 132 132 132 132 132 132 132 132 132
Деца од 2-11.99 год. 66 66 66 66 66 66 66 66 66 66
Минимум престој 3 3 5 5 5 5 5 3 3 3
Stayover tax 4 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ