Category: автобуски

01 Maj – ВРЊАЧКА БАЊА

  30.04.2020 (Четврток)                                      СКОПЈЕ – ВРЊАЧКА БАЊА  Состанок на групата на паркингот кај хотел ВИП спроти саем рано наутро во 04.30 часот. Поаѓање за за Србија во 05.00 часот. Патот води преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Врњачка Бања во пладневните часови и сместување…
Read more

01 Мај – Соко Бања

Програма на патувањето:   01.05.2020 (Петок)                                            СКОПЈЕ – СОКО БАЊА Состанок на групата на паркингот кај хотел ВИП спроти саем рано наутро во 05.30часот. Поаѓање кон Србија во 06 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Соко Бања во пладневните часови и…
Read more

01 Мај – Ханиоти

Програма на патувањето:   01.05.2020 (Петок)                                             СКОПЈЕ – ХАНИОТИ   Состанок на групата на паркингот кај хотел ВИП спроти саем рано наутро во 03.30 часот. Поаѓање за Грција во 04 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Богородица со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Ханиоти и сместување во…
Read more