Вила Billys JERISOS
| | | |

 Вила Billys JERISOS

   Вила Billys -JERISOS 20% попуст за резервација и целосна уплата до сабота (17.12.2022)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се…

Вила Evangelia Jerisos
| | | |

Вила Evangelia Jerisos

Вила Evangelia -JERISOS  40.399252, 23.880963 25% попуст за резервација и целосна уплата до сабота (17.12.2022) Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се…

Вила Kostas Jerisos
| | |

Вила Kostas Jerisos

Вила Kostas – JERISOS  40.40033, 23.87954 12% попуст за резервација и целосна уплата до сабота (17.12.2022)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос…