Крф пакет аранжмани

Остров Крф: Лето 2022 Веќе 6-то лето сме организатори на еден од преубавите Грчки острови на Јонско, Остров КРФ. На нашата листа на дестинации го имаме ИПСОС. Tие кои си резервираат по Промо цени, летуваат поевтино. Цени од 69 евра од лице за 7 ноќи! Промо цени до 15.02.2022 План и програма   ПРВ ДЕН-…
Read more