ШВАЈЦАРИЈА-ВЕЛИГДЕН

ШВАЈЦАРИЈА СКОПЈЕ – ВЕРОНА – ЛУЦЕРН – ЦИРИХ – БЕРН (ШТААД) – ЖЕНЕВА – МОНТРЕ – ЛОЗАНА – НИОН –  СКОПЈЕ 1 ден 05.04.2018 СКОПЈЕ – ВЕРОНА Состанок на групата во 13:30 ч. на

Read more

КУБА

КУБА 12 дена / 9 ноќевања Латино ритам, пикантна кујна, рајски плажи, волшебни природни убавини… 26.02.2018 – 09.03.2018 Најголемиот и во последно

Read more

КРФ-ВЕЛИГДЕН

ВЕЛИГДЕН НА КРФ   Мистично привлечен, спакуван во историски приказни. Обоен од влијанија на најразлични цивилизации, фасцинира со природна убавина

Read more