Њу Јорк

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА 8 дена / 7 ноќевања    “Њујорк, Њујорк”, инспирација, еден фасцинантен шарм, големи светла, “бетонска  џунгла”, каде што

Read more

Златибор

  (Сирогојно, Дрвенград и Вишеград) (30.12.2016 – 02.01.2017) Прв ден: 30.12.2016 (петок) 21:30 часот заминување на групата од Кавадарци и

Read more

Софија

1 Ден 31.12.2016 (Сабота) Скопје – Софија Состанок на групата на паркингот споти Х.Holiday Inn во 05:30.Поаѓање за Софија во

Read more

Putnik 3*- Kopaonik

Термин:08.12-11.12/16 3 ноќи 1 Ден.08.12.2016(Четврток) Скопје-Копаоник Состанок на група.Тргнување за Копаоник  со попатно застанување за кафе паузи,царински формалности.Пристигнување во Копаоник 

Read more

Париз

Париз е град на виното,модата,уметноста,вљубените,романтичарите …   Ден 1 – 30.12.2016 (петок) СКОПЈЕ-ПАРИЗ  Состанок на групата на аеродром во Скопје

Read more

Малта

Авион / 5 дена / 4 ноќи 30 декември (петок)  СКОПЈЕ- МАЛТА Состанок на групата на аеродромот „Александар Велики“ во 07:00 часот.

Read more