Tosca Beach 4* Kavala

TOSCA BEACH 4 * KAVALA        www.tosca.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 15 15.05-01.06 01.10-04.10 02.06-16.06 17.09-30.09 17.06-07.07 26.08-16.09 08.07-25.08 28.04-14.05 Double Room bunk bed Sea View ( за соба) 184 226 262…
Read more