Sikyon Coast Hotel & Resort 4*

декември 23, 2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

SIKYON COAST HOTEL & RESORT 4* XYLOKASTRO PELOPONNESE www.sikyoncoast.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
10 01.03-30.04
02.10-01.11
01.05-30.06
01.09-30.09
01.07-31.08
Deluxe Room Sea View 104 125 153
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
Triple Room Sea View 132 160 180
Трето лице Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
Triple Room Forest View 120 141 164
Трето лице Гратис Гратис Гратис
1 дете од 3-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 3-11.99 год. 30 35 41
Family Room 148 176 206
Трето лице Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис
1 дете од 3-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 3-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН
Deluxe Room Sea View 127 143 171
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
Triple Room Sea View 155 180 208
Трето лице Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
Triple Room Forest View 143 164 192
Трето лице Гратис Гратис Гратис
1 дете од 3-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 3-11.99 год. 36 41 48
Family Room 171 206 240
Трето лице Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис
1 дете од 3-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 3-11.99 год. Гратис Гратис Гратис
Минимум престој 3 4 5
Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Non show 100% of total amount
Early departure 100% of total amount
Cancelled 1-10 days before check-in 50% of total amount