Pappas 3*

декември 23, 2023

Линк од хотел:  PAPPAS 3* Loutraki, Korinthia

 

PAPPAS 3* Loutraki, Korinthia www.hotelpappas.gr
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
10/0 01.04-31.05
01.10-31.10
01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
Standard Room 45 50 58 56
Третo лице 32 35 41 40
1 дете од 2-6.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-6.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 7-12.99 г. 50% 50% 50% 50%
2 дете од 7-12.99 г. 50% 50% 50% 50%
Superior Room 53 59 67 65
Третo лице 32 35 41 40
1 дете од 2-6.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-6.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 7-12.99 г. 50% 50% 50% 50%
2 дете од 7-12.99 г. 50% 50% 50% 50%
Bungalow Deluxe 62 68 76 74
Третo лице 32 35 41 40
1 дете од 2-6.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-6.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 7-12.99 г. 50% 50% 50% 50%
2 дете од 7-12.99 г. 50% 50% 50% 50%
Минимум престој 1 3 5 3
Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Cancelled 7-14 days before check-in 50% of total amount
Cancelled 1-6 days before check-in 80% of total amount
Non show 100% of total amount
Early departure 100% of total amount