N Hotel 4* Suto More

февруари 24, 2024

N HOTEL 4*- SUTO MORE

N HOTEL 4*- SUTO MORE СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
Цена по лице на ден на база Ноќевање со Појадок
1 дете до 11,99 години ГРАТИС

Тип на соба Капацитет на Соба 01.06-30.06
27.08-30.09
Studio 2 32
Deluxe Room 2 38
Deluxe Room + Sofa 3 27
Deluxe Room + Sofa 4 28

 

Во цената е вклучено:
– Ноќевање со Појадок;
– Користење на Надворешни базени и џакузи;
– Wi-FI
– Сеф во соба;
– Надворешен Паркинг;
– Baby Cot;

Во цената не е вклучено:
– 1,50€ по лице на ден за возрасни;
– 12-17,99 години 1€ по лице на ден;
– 0-11,99 години 0,50€ по лице на ден;
– Гаража 8€ по кола на ден;
– Вечера 16€ по лице на ден за возрасни лица; Деца до 3,99 години ГРАТИС; Деца 4-6,99 години 8€ по лице на ден; Деца 7-11,99 години 11€ по лице на ден;

Услови за деца:
– Второ дете до 6,99 години – 50% попуст во присуство на две возрасни лица;
– Второ дете 7-11,99 години – 50% попуст во присуство на две возрасни лица;

Политика за откажување:
– Oткажување без пенали до 15 дена пред Chek In;
– No Show или предвремено заминување од хотел пенали 100%;

 

N HOTEL 4*- SUTO MORE Редовна понуда
Цена по лице на ден на база Ноќевање со Појадок

Тип на соба Капацитет на Соба 12.06-30.06
27.08-30.09
01.07-15.07 16.07-26.08
Studio 2 32 40 53
Deluxe Room 2 38 42 60
Deluxe Room + Sofa 3 27 32 43
Deluxe Room + Sofa 4 28 32 43

Во цената е вклучено:
– Ноќевање со Појадок;
– Користење на Надворешни базени и џакузи;
– Wi-FI
– Сеф во соба;
– Надворешен Паркинг;
– Baby Cot;

Во цената не е вклучено:
– 1,50€ по лице на ден за возрасни;
– 12-17,99 години 1€ по лице на ден;
– 0-11,99 години 0,50€ по лице на ден;
– Гаража 8€ по кола на ден;
– Вечера 16€ по лице на ден за возрасни лица; Деца до 3,99 години ГРАТИС; Деца 4-6,99 години 8€ по лице на ден; Деца 7-11,99 години 11€ по лице на ден;

Услови за деца:
– Прво дете до 6,99 години – ГРАТИС во присуство на две возрасни лица;
– Второ дете до 6,99 години – 50% попуст во присуство на две возрасни лица;
– Прво дете 7-11,99 години – 30% попуст во присуство на две возрасни лица:
– Второ дете 7-11,99 години – 50% попуст во присуство на две возрасни лица;

Политика за откажување:
– Oткажување без пенали до 15 дена пред Chek In;
– No Show или предвремено заминување од хотел пенали 100%;