Litohoro Olympus Resort Villas & Spa 4*

декември 21, 2023

Линк од хотел: LITOHORO OLYMPUS RESORT VILLAS &SPA 4* LITOHORO

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2024

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024

LITOHORO OLYMPUS RESORT VILLAS &SPA 4* LITOHORO www.litohororesort.gr
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА
4
01.01-31.05
01.10-31.12
01.06-14.06
16.09-30.09
15.06-30.06
08.09-15.09
01.07-26.07
26.08-07.09
27.07-25.08
A Season B Season C Season D Season E Season
Classic Double Garden View 2 pax 2+2ch or 3 adl 95 106 140 179 202
Трето лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
Superior Double Olympus View 2 pax 2+2 ch or 3 adl 106 118 162 196 218
Трето лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
Double Deluxe Olympus View 2 pax 2+2ch or 4 adl 118 129 174 218 241
Трето лице 22 22 28 28 28
Четврто лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
Superior Suite Olympus View 2 pax 2+3 ch or 4 adl 134 146 224 269 269
Трето лице 22 22 28 28 28
Четврто лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
3 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
Executive Suite Olympus View 2 pax 2 adl 146 157 246 292 292
Executive Suite Sea View
2 pax
2+2 ch or 3 adl 157 168 269 314 314
Трето лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
V.I.P Villa 2 pax 2+2ch or 4 adl 168 202 291 358 392
Трето лице 22 22 28 28 28
Четврто лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
V.I,P Executiva Villa 2 pax 2+3 ch or 4 adl 213 269 370 426 470
Трето лице 22 22 28 28 28
Четврто лице 22 22 28 28 28
1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гартис Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
3 дете од 2-11.99 год. 17 17 22 22 22
Baby cot Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Комплет Пансион 17 17 22 22 22
Деца од 2-11.99 год. 11 11 17 17 17
Минимум престој 2 3 3 4 4
Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
– D Season rates will be applied during Bank Holidays (1/1-6/1/2024, 16/3-18/3/2024, 3/5-6/5/2024 ,22/06-24/6, 27-30/10, 24-26/12, 30/12/2024-2/1/2025)
• In case of cancellation 14 days prior to arrival no fee will be charged.
• In case of cancellation 13-7 days 25% of the cost of the reservation is required as cancellation fees.
• In case of cancellation within 7 days 50% of the cost of the reservation is required as cancellation fees.
• In case of non show the total stay cost is required as cancellation fees.
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРСТИГНУВАЊЕ