Лорет де Мар- Aвион

април 3, 2024

Лорет де Мар, Шпанијa

 

Имаме мисија да ги конектираме љубителите на патувањето со дестинации кои го збогатуваат животот, уникатни летувања и активни патувања низ целиот свет. Нашата мисија е да го направиме вашето патување незаборавно животно искуство!

Ова лето одиме во Шпанија Лорет де Мар со лет од Скопје!

Хотел Маринер 4*

Модерни, климатизирани соби со приватни балкони.

Сместен во Лорет де Мар, хотелот е на само 50 метри од плажата и располага со свој базен.

Соби кои нудат пријатна и топла атмосфера, декоративно уредени со балкони кои нудат поглед кон морето.

Секоја бања е опремена со фен и крпи за редовно користење.

Early Bird Prices HB +                Transfer + Air ticket

Dates Adult (3rd) Adult Child SGL Room
20.06 – 28.06 1095 € 1035 € 795 € 235 € +
28.06 – 05.07 985 € 925 € 745 € 235 € +
05.07 – 12.07 1045 € 985 € 775 € 235 € +
12.07 – 20.07 1115 € 1090 € 809 € 235 € +
20.07 – 29.07 1195 € 1120 € 819 € 235 € +
26.07 – 04.08 1195 € 1120 € 819 € 235 € +
29.07 – 05.08 1095 € 1035 € 795 € 235 € +
03.08 – 11.08 1145 € 1115 € 809 € 235 € +
05.08 – 12.08 1095 € 1035 € 795 € 235 € +
10.08 – 18.08 1145 € 1115 € 809 € 235 € +
12.08 – 21.08 1195 € 1120 € 819 € 235 € +
22.08 – 30.08 1155 € 1085 € 809 € 235 € +
30.08 – 06.09 1020 € 960 € 745 € 235 € +
06.09 – 13.09 985 € 925 € 745 € 235 € +
13.09 – 20.09 945 € 885 € 745 € 235 € +

Regular Prices – HB +             Transfer + Air ticket

Dates Adult (3rd) Adult Child SGL Room
20.06 – 28.06 1235 € 1185 € 850 € 235 € +
28.06 – 05.07 1135 € 1075 € 850 € 235 € +
05.07 – 12.07 1195 € 1135 € 880 € 235 € +
12.07 – 20.07 1265 € 1230 € 910 € 235 € +
20.07 – 29.07 1290 € 1195 € 910 € 235 € +
26.07 – 04.08 1290 € 1195 € 910 € 235 € +
29.07 – 05.08 1235 € 1165 € 890 € 235 € +
03.08 – 11.08 1295 € 1265 € 890 € 235 € +
05.08 – 12.08 1235 € 1165 € 890 € 235 € +
10.08 – 18.08 1295 € 1265 € 890 € 235 € +
12.08 – 21.08 1290 € 1195 € 910 € 235 € +
22.08 – 30.08 1250 € 1145 € 900 € 235 € +
30.08 – 06.09 1160 € 1095 € 850 € 235 € +
06.09 – 13.09 1135 € 1055 € 850 € 235 € +
13.09 – 20.09 1090 € 1020 € 850 € 235 € +

Хотел Sun Village 4*

Хотелот Sun Village 4*, се наоѓа на 3 минути пешачење од плажа и 5 минути пешачење до центарот на Лорет де Мар.

Располага со 2 приватни базени и нуди бесплатно WiFi.

Секоја од собите е опремена со ТВ, фрижидер, уреден балкон, приватна бања со туш и клима уреди.

Поседува соби со поглед на море.

Early Bird Prices  HB +            Transfer + Air ticket

Dates Adult (3rd) Adult Child SGL Room
20.06 – 28.06 1075 € 1020 € 775 € 235 € +
28.06 – 05.07 970 € 910 € 730 € 235 € +
05.07 – 12.07 1030 € 970 € 760 € 235 € +
12.07 – 20.07 1105 € 1095 € 795 € 235 € +
20.07 – 29.07 1180 € 1095 € 795 € 235 € +
26.07 – 04.08 1180 € 1095 € 795 € 235 € +
29.07 – 05.08 1075 € 1020 € 780 € 235 € +
03.08 – 11.08 1125 € 1095 € 790 € 235 € +
05.08 – 12.08 1075 € 1020 € 780 € 235 € +
10.08 – 18.08 1125 € 1095 € 790 € 235 € +
12.08 – 21.08 1180 € 1095 € 795 € 235 € +
22.08 – 30.08 1140 € 1070 € 795 € 235 € +
30.08 – 06.09 995 € 950 € 730 € 235 € +
06.09 – 13.09 985 € 910 € 730 € 235 € +
13.09 – 20.09 945 € 870 € 730 € 235 € +

Regular Prices HB +                Transfer + Air ticket

Dates Adult (3rd) Adult Child SGL Room
20.06 – 28.06 1215 € 1155 € 850 € 235 € +
28.06 – 05.07 1135 € 1075 € 850 € 235 € +
05.07 – 12.07 1195 € 1115 € 880 € 235 € +
12.07 – 20.07 1240 € 1195 € 910 € 235 € +
20.07 – 29.07 1290 € 1195 € 910 € 235 € +
26.07 – 04.08 1290 € 1195 € 910 € 235 € +
29.07 – 05.08 1235 € 1165 € 890 € 235 € +
03.08 – 11.08 1265 € 1235 € 890 € 235 € +
05.08 – 12.08 1235 € 1165 € 890 € 235 € +
10.08 – 18.08 1265 € 1235 € 890 € 235 € +
12.08 – 21.08 1290 € 1195 € 910 € 235 € +
22.08 – 30.08 1250 € 1145 € 900 € 235 € +
30.08 – 06.09 1160 € 1095 € 850 € 235 € +
06.09 – 13.09 1135 € 1055 € 850 € 235 € +
13.09 – 20.09 1090 € 1020 € 850 € 235 € +

 

 

Хотел Fenal Mar 3*

 

Удобни соби, базен, ресторан со шведска маса, бар, како и Wi-Fi.

Хотелот Фенал Мар располага со голем број на удобности кои ќе го претворат Вашиот престој во многу пријатно доживување.

 

Early Bird Prices – HB +            Transfer + Air ticket

Dates Adult (3rd) Adult Child SGL Room
20.06 – 28.06 1045 € 990 € 755 € 235 € +
28.06 – 05.07 940 € 880 € 715 € 235 € +
05.07 – 12.07 995 € 940 € 740 € 235 € +
12.07 – 20.07 1075 € 1065 € 775 € 235 € +
20.07 – 29.07 1150 € 1065 € 775 € 235 € +
26.07 – 04.08 1150 € 1065 € 775 € 235 € +
29.07 – 05.08 1030 € 990 € 765 € 235 € +
03.08 – 11.08 1095 € 1065 € 770 € 235 € +
05.08 – 12.08 1030 € 990 € 760 € 235 € +
10.08 – 18.08 1095 € 1065 € 770 € 235 € +
12.08 – 21.08 1150 € 1065 € 770 € 235 € +
22.08 – 30.08 1110 € 1040 € 770 € 235 € +
30.08 – 06.09 955 € 920 € 715 € 235 € +
06.09 – 13.09 945 € 870 € 715 € 235 € +
13.09 – 20.09 940 € 850 € 715 € 235 € +

Regular PricesHB +               Transfer + Air ticket

Dates Adult (3rd) Adult Child SGL Room
20.06 – 28.06 1185 € 1125 € 820 € 235 € +
28.06 – 05.07 1105 € 1035 € 820 € 235 € +
05.07 – 12.07 1165 € 1085 € 860 € 235 € +
12.07 – 20.07 1210 € 1165 € 890 € 235 € +
20.07 – 29.07 1260 € 1165 € 890 € 235 € +
26.07 – 04.08 1260 € 1165 € 890 € 235 € +
29.07 – 05.08 1205 € 1135 € 860 € 235 € +
03.08 – 11.08 1235 € 1195 € 860 € 235 € +
05.08 – 12.08 1195 € 1135 € 860 € 235 € +
10.08 – 18.08 1235 € 1195 € 860 € 235 € +
12.08 – 21.08 1260 € 1165 € 890 € 235 € +
22.08 – 30.08 1220 € 1115 € 860 € 235 € +
30.08 – 06.09 1130 € 1065 € 830 € 235 € +
06.09 – 13.09 1095 € 1025 € 830 € 235 € +
13.09 – 20.09 1060 € 990 € 820 € 235 € +

 

 

ЛЕТ ДО ШПАНИЈА – ИТЕНЕРАР  со Air Serbia