Вила Sithonia Metamorfosi

јануари 10, 2024
Vila Sithonia Metamorfosi 
Метаморфоси е место во северозападниот дел на Ситонија, целосно опкружено со густа шума, но добро организирано и уредено кадешто има многу ресторанчиња, кафичи, таверни и маркети. Идеално место за семеен одмор.
Вила Ситониа се наоѓа на 100м од плажа. Вилата располага со студиа за 2,3 и 4 лица. ((1/2, 1/3 и 1/4). Сите студиа се опремени со мини кујна којашто е опремена со прибор за подготовка на храна, тоалет, клима и Wi-Fi и се наоѓаат на 1 спрат.
Двокреветните студиа имаат еден брачен кревет, трокреветните еден брачен и еден единечен кревет, четирикреветните студиа имаат еден брачен кревет и два кревети на спрат.
Период STD 1/2
Naem
STD 1/2+1
Naem
STD 1/4
Naem
26.05.2024
7 ноќи
170 180 200
02.06.2024
7 ноќи
220 250 270
09.06.2024
7 ноќи
280 310 340
16.06.2024
7 ноќи
330 360 390
23.06.2024
7 ноќи
370 400 430
30.06.2024
7 ноќи
420 450 500
07.07.2024
7 ноќи
470 500 560
14.07.2024
7 ноќи
470 500 560
21.07.2024
7 ноќи
470 500 560
28.07.2024
7 ноќи
470 500 560
04.08.2024
7 ноќи
470 500 560
11.08.2024
7 ноќи
470 500 560
18.08.2024
7 ноќи
470 500 560
25.08.2024
7 ноќи
430 460 510
01.09.2024
7 ноќи
370 400 450
08.09.2024
7 ноќи
300 320 360
15.09.2024
7 ноќи
250 260 300
22.09.2024
7 ноќи
200 210 240