VICEROY 5*-special offer

декември 25, 2023

Специјална понуда од Viceroy 5*

HOTEL VICEROY 5*- KOPAONIK

ПАКЕТ 1
Термин 05.01-14.01.2024

Тип на Соба

Бесплатно откажување до 7 дена пред термин

Без право на откажување

King Room – 2 лица

390€

349€

Double Queen Room – 2 возрасни + 1 дете до 11,99 години

450€

409€

Минимум преестој 3 ноќи

ПАКЕТ 2
Термин 19.01-26.01.2024

Тип на Соба

Бесплатно откажување до 7 дена пред термин

Без право на откажување

King Room – 2 лица

340€

309€

Double Queen Room – 2 возрасни + 1 дете до 11,99 години

380€

349€

Минимум преестој 3 ноќи

ПАКЕТ 3
Термин 06.03-10.03.2024

Тип на Соба

Бесплатно откажување до 7 дена пред термин

Без право на откажување

King Room – 2 лица

290€

269€

Double Queen Room – 2 возрасни + 1 дете до 11,99 години

320€

299€

Минимум преестој 3 ноќи

Во цената е вклуечно:
– Ноќевање со појадок;
– Wi-Fi низ цел хотел;
– Неограничено користење на Фитес Центар;
– Користење на Спа Центар со закажан термин;
– Oтворен базен со џакузи со топла вода;
– Детско Катче – 1 час Бесплатно;
– Кафе и чај во соба – секојдневна допуна;

Во цената не е вклучено:
– Туристичка Такса 1,20€ по лице на ден;
– Подземна гаража 25€ по кола на ден;
– Доплата за вечера 30€ по лице на ден, деца до 11,99 години 15€ по лице на ден;