Ntinas Filoxenia Hotel 4*

декември 23, 2023

Линк од хотел:NTINAS FILOXENIA HOTEL-APARTMENTS GOLDEN BEACH THASSOS

 

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024
10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024

NTINAS FILOXENIA HOTEL-APARTMENTS GOLDEN BEACH THASSOS www.nthinasfiloxenia.gr
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
10/15/2000 15.05-31.05 01.06-15.06
16.09-30.09
16.06-30.06
01.09-15.09
01.07-31.08
Double Standard 54 72 85 99
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Superior 63 79 99 112
Трето лице 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Deluxe 63 79 99 112
Трето лице 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Executive 72 92 106 119
Трето лице 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
One Bedroom Apartment up to
4 pax
199 252 283 322
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Stone Villa up to 4 pax 217 252 287 322
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Room up to 5 pax 161 210 231 270
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Apartment 2 Bedrooms up to 6 pax 252 317 350 406
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
4 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Three Bebroom Maisonette up to
7 pax
350 420 455 525
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис
Петто лице Гратис Гратис Гратис Гратис
Шесто лице Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
4 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис
Минимум престој 3 3 3 3
Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Cancelled 1-21 days before check-in 30% of total amount
Non show 100% of total amount
Early departure 100% of total amount
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ