Elivi Skiathos 5*

ноември 18, 2023

ELIVI SKIATHOS 5* се наоѓа на пошумен рид со поглед на море, 25 минути возење од градот Скијатос. Во близина има четири песочни плажи, од кои сите се на 10 минути пешачење.

Рестораните од висока класа и добро одржуваните градини ја поставуваат сцената, а за дополнителен луксуз, можете да се одлучите за соба со приватен базен.

Линк од хотел ELIVI SKIATHOS 5* Deluxe Koukounaries Skiathos

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 70% ВЕДНАШ И 30% 31 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ELIVI SKIATHOS 5* Deluxe Koukounaries Skiathos
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
0/4 05.05-15.06
20.09-08.10
16.06-15.07
01.09-19.09
16.07-31.08
Xenia Double Room 113 150 216
Xenia Double Room Swim Up 139 178 276
Double Supreme Deluxe Grace 129 176 258
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Junior Suite Grace with Hot Tub 171 262 335
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Junior Suite Grace Private Pool up to 4 pax 199 291 378
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Junior Suite Beach Front 246 344 459
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Beach Front up to 4 pax 299 422 594
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
The Grace Suite up to 6 pax 616 897 1323
Трето лице 81 81 81
Четврто лице 81 81 81
Деца од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
Деца од 6-13.99 год. 29 29 29
Junior Suite Nest Private Pool up to 4 pax 213 301 399
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Premium Nest Suite with Private Pool up to 4 pax 303 412 553
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Nest with Private Pool interconnected up to 5 pax 426 606 809
Трето лице 81 81 81
Четврто лице 81 81 81
Деца од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
Деца од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Double The Nest with Private Pool(за соба) 1326 2037 2807
Villa Swan with Private Pool up to 8 pax ( за соба) 2320 3394 4265
Supreme Deluxe Nest Room Upper Floor 129 176 260
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Junior Suite Nest with Hot Tub Upper Floor up to 4 pax 155 223 318
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Premium Suite Nest with Hot Tub Upper Floor up to 4 pax 261 359 486
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Nest with Hot Tub Upper Floor interconnected up to 5 pax 341 534 686
Трето лице 81 81 81
Четврто лице 81 81 81
Деца од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
Деца од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Sea Front with Hot Tub Upper Floor up to 4 pax 303 412 553
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Sunset up to 4 pax
( за соба )
1137 1843 2591
Junior Suite Nest Infinity Private Pool 246 335 438
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Premium Nest Infinity Private Pool up to 4 pax 336 447 591
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Nest Infinity Private Pool interconnected up to5 pax 459 640 848
Трето лице 81 81 81
Четврто лице 81 81 81
Деца од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
Деца од 6-13.99 год. 29 29 29
Supreme Deluxe Nest Room Infinity Upper Floor 175 243 313
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Junior Suite Nest Infinity Hot Tub Upper Floor 204 296 373
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Premium Nest Infinity Hot Tub Upper Floor up to 4 pax 294 393 524
Трето лице 81 81 81
1 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
1 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
2 дете од 6-13.99 год. 29 29 29
Suite Nest Infinity Hot Tub interconnected up to 5 pax 374 568 724
Трето лице 81 81 81
Четврто лице 81 81 81
Деца од 2-5.99 год. Гратис Гратис Гратис
Деца од 6-13.99 год. 29 29 29
Минимум престој 3 3 5
Stayover tax 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
31-22 days prior to arrival, 30% fees.
21-15 days prior to arrival, 50% fees.
14-8 days prior to arrival, 70% fees.
7-0 days prior to arrival, 100% fees.
Non show, 100%