февруари 27, 2024

ROYAL PARK 4* – ЕЛЕНИТЕ

ROYAL PARK 4* - ЕЛЕНИТЕ ALL INCLUSIVE !!! Royal Park 4* - All Inclusive се наоѓа во затворениот комплекс Елените, на 30м од плажа. Хотелот има специфична архитектура со прекрасен…

Read More