Brown Beach Chalkida 4*

декември 23, 2023

Линк од хотел: BROWN BEACH CHALKIDA 4* CHALKIDA

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВЦИЈА ДО 30.04.2024 Stay 7, Save -12% ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.04 ДО 28.07.2024 И ОД 26.08 ДО 31.10.2024

BROWN BEACH CHALKIDA 4* CHALKIDA www.brownhotels.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
10/0 01.04-31.05 01.06-30.06 01.07-28.07
26.08-15.09
29.07-25.08 16.09-31.10
Superior Room Sea View 2 pax 115 123 134 154 115
Трето лице 29 29 29 29 29
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Classic Room Garden View 2 pax 88 95 105 122 88
Трето лице 29 29 29 29 29
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Classic Room Pool View 2 pax 104 112 124 141 104
Трето лице 29 29 29 29 29
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Superior Room Sea View 2 pax 142 150 162 182 142
Трето лице 43 43 43 43 43
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Classic Room Garden View 2 pax 116 123 133 149 116
Трето лице 43 43 43 43 43
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Classic Room Pool View 2 pax 132 140 150 169 132
Трето лице 43 43 43 43 43
1 дете од 0-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Мин.престој 3 2 3 5 1
Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Non show 100% of total amount
Early departure 100% of total amount
Cancelled 1-14 days before check-in 100% of total amount
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ