Aldemar Olimpian Vilage 5*

декември 23, 2023

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023
15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2024
10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* SKAFIDIA www.aldemarolympianvillage.gr
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО
20/4 20.05-29.05
22.09-22.10
30.05-15.06
08.09-21.09
16.06-29.06
25.08-07.09
30.06-27.07 28.07-24.08
Double Room Main Building Garden View 80 108 136 148 168
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Garden View 82 112 140 152 175
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Room Building Sea View 85 116 142 156 179
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Sea View 97 127 154 166 189
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Room Swim Up 105 136 164 177 210
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Sea Front Swim Up 115 149 180 194 230
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Single Use Supplement
( за сите типови )
0.5 0.5 0.7 0.7 0.7
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО
Family Room Main Building up to 4 pax 199 270 339 369 452
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment Main Building up to 4 pax 215 292 367 399 487
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment Garden View up to 4 pax 225 304 379 411 522
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment or Maisonette Sharing Pool
Up to 5 pax
342 421 511 566 679
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
Петто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
2 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
3 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
Се вклучено Gold 39 39 39 39 39
Деца од 2-6.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Деца од 7-13.99 год. 20 20 20 20 20
Минимум престој 3 3 5 5 7
Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Cancellation policy : 20 days prior arrival 50% , No Show 100%
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ