мај 8, 2024

Дубаи Мај

Опис ДУБАИ СО WIZZAIR ОД ТИРАНА – МАЈ 2024 Напомени - Цените се пакет цени по лице изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места…

Read More
март 23, 2024

Париз 23.05-28.05.2024

ПАРИЗ ТЕРМИН 23 ТИ МАЈ     ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 6 дена / 5 ноќевања 23.Мај (Четврток) СКОПЈЕ – ПАРИЗ Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 11:10 часот.…

Read More
февруари 26, 2024

Бали 18.05-26.05.2024

Понуда за Бали -Индонезија   UBUD 19.05.2024 - 22.05.2024 (3 ноќевања) + SEMINYAK 22.05.2024 - 26.05.2024 (4 ноќевања) Бали е единствен, Бали е неспоредлив. Не постои друго место како Бали…

Read More
февруари 7, 2024

Сицилија 20.05-25.05.2024

  СИЦИЛИЈА Авион/ 6 дена/ 5 ноќевања Сицилија е најголем остров во Медитеранот кој географски и припаѓа на Италија, но, во културолошка смисла е земја сама за себе, со единствена…

Read More