Amira 5*

Early Booking Discount понуда од Amira 5* AMIRA 5* BANSKO www.hotelamira.bg 1 01.12.2021 26.12.2021 27.12.2021 01.01.2022 02.01.2022 14.03.2022 15.03.2022 31.03.2022 ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК STANDARD DOUBLE ROOM 114 200 168 114 SINGLE ROOM 113 199 167 113 DBL 1+1 CHD (6-11,99) 114 200 168 114 SGL 1+1 CHD (0-5,99) 114…
Read more

Ores Boutique 5*

Early Booking Discount понуда од Ores Boutique 5* ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                        www.ores.bg 1 01.12.2021 23.12.2021 24.12.2021 28.12.2021 29.12.2021 02.01.2022 03.01.2022 15.01.2022 16.01.2022 27.01.2022 28.01.2022 17.02.2022 18.02.2022 26.02.2022 27.02.2022 17.04.2022 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК STANDARD DOUBLE ROOM 98 153 191 153 116 153 116 98 SINGLE ROOM 97 152…
Read more

Kempinski Grand Arena 5*

Регуларна понуда од Kempinski Grand Arena 5* KEMPINSKI GRAND ARENA BANSKO 5* BANSKO             www.kempinski.com 1/4 10.12.2021 22.12.2021 23.12.2021 27.12.2021 28.12.2021 01.01.2022 02.01.2022 05.03.2022 06.03.2022 10.03.2022 11.03.2022 12.03.2022 13.03.2022 17.03.2022 18.03.2022 19.03.2022 20.03.2022 02.04.2022 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК DELUXE ROOM TOWN VIEW DOUBLE ROOM 104 223 368 215 168 187 140 187 140…
Read more

Sunrise 4*

www.hotelsunrisebansko.com Цените се по лице за 1 ноќевање 28.12-02.01.2022 03.01-17.02.2022 23.12-28.12.2021  18.02-10.03.2022   01.12.-22.12.2021  11.03-31.03.2022 на база ПОЛУПАНСИОН *НП Студио  60€ 38€ 36€  34€ Едноспален апартман 2+2 63€ 41€ 38€ 36€ Двооспален апартман 4+2 60€ 38€ 36€  34€ Maзонет 5+2 60€ 38€ 36€ 34€ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА – БОНУСИ → / 7=6 7=6 / 6=5 7=5…
Read more

Platinum Hotel & Casino 4*

Early Booking Discount понуда од Platinum Hotel & Casino 4* PLATINUM HOTEL & CASINO 4* BANSKO               www.bansko.platinum.bg 1 26.11.2021 17.12.2021 18.12.2021 27.12.2021 28.12.2021 03.01.2022 04.01.2022 06.01.2022 07.01.2022 19.01.2022 20.01.2022 07.02.2022 08.02.2022 28.03.2022 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН ECONOM ROOM DOUBLE ROOM 96 125 182 125 96 105 96 DOUBLE ROOM+EXTRA BED 134 175 255…
Read more

Perun Lodge 4*

www.perunlodge.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 20.11.2021   (Попустот за рана резервација и бонусите се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќевање со појадок 29.12-03.01.2022 04.01-25.02.2022 18.12-28.12.2021  26.02-05.03.2022 01.12-17.12.2021  06.03-10.04.2022 Студио 2+1                           75 €                             51 €   48€   44€ Едноспален апартман 2+2  80€     56€ 54€ 49€ Во цената е…
Read more

MURITE CLUB HOTEL 4*

MURITE CLUB HOTEL 4* – Банско www.murite.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА (не важи за 29.12-02.01.2022) : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2021 15% попуст за резервација и уплата до 31.10.2021 | 10% попуст за резервација и уплата до 30.11.2021 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-22.12.2021 и 16.01-27.01.2021 и 07.02-10.04.2022 *Бонусите и попустите за рана резервација…
Read more

MOUNTAIN PARADISE 4*

MOUNTAIN PARADISE 4* – Банско www.mountain-paradise.org Цените се по лице за 1 ноќевање 29.12-02.01.2021 03.01-17.02.2022 23.12-28.12.2021  18.02-10.03.2022 01.12-22.12.2021  11.03-31.03.2022 на база ПОЛУПАНСИОН *НП  ПП ПП ПП Студио 2+0  59€ 37 € 35€ 32€ Едноспален апартман 2+2  61€ 40€ 37€ 35€ Двооспален апартман 4+2  61€ 40€ 37€ 35€ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА – БОНУСИ → / 7=6| 10=8…
Read more

Lion 4*

Хотел Лион 4*   ПОПУСТИ -20% попуст за резервации до 30.09/2021 -10% попуст за резервации до 31.10/2021 -7=6 важи за пристигнување после 26.02/2022 -Попустите се комбинираат Тип на соба  ПОЛУПАНСИОН 26.12-01.01/2022 02.01-07.01/2022 08.01-14.01/  22.01-25.02/2022 15.01-21.01  26.02-01.04/2022 Двокреветна соба(2+1) 77€ 55€ 47€ 43€ Еднокреветна соба(1+0) 146€ 83€ 67€ 61€ Фамилијарна соба(2+2) 90€ 76€ 57€ 53€ Апартман(4+1)…
Read more

Lucky 5*

Early Booking Discount понуда од Lucky 5* LUCKY BANSKO 5* BANSKO                            www.luckybansko.bg 1 01.12.2021 22.12.2021 23.12.2021 26.12.2021 27.12.2021 02.01.2022 03.01.2022 10.01.2022 11.01.2022 20.01.2022 21.01.2022 23.02.2022 24.02.2022 03.03.2022 04.03.2022 06.04.2022 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК STUDIO STANDARD SINGLE ROOM 76 101 181 101 91 101 91 76 STUDIO 2 ADULTS 85 114 202…
Read more