Vila “Tzouli 1”
| | |

Vila “Tzouli 1”

Vila “Tzouli 1” попуст – 17 % за 50 % уплата заклучно со 23.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота) Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции…

Vila“Billys”
| | | |

Vila“Billys”

Vila“Billys” BLACK FRIDAY (24.11.2023-27.11.2023) попуст – 30 % за целосна уплата Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света…

Vila “Evangelia”
| | | |

Vila “Evangelia”

Vila “Evangelia” BLACK FRIDAY (24.11.2023-27.11.2023) попуст – 30 % за целосна уплата   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења…

Vila “Vaia”-Јерисос
| | | |

Vila “Vaia”-Јерисос

Vila “Vaia”-Јерисос BLACK FRIDAY (24.11.2023-27.11.2023) попуст – 30 % за целосна уплата Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу…

Vila Soula -Jerisos
| | | |

Vila Soula -Jerisos

попуст – 22 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота) Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно…

Vila Kostas -Jerisos
| | | |

Vila Kostas -Jerisos

Куќа “Kostas”  40.40033, 23.87954 попуст – 17 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и…

Vila Atina -Jerisos
| | | |

Vila Atina -Jerisos

Куќа “Atina”  40.398701, 23.879398 попуст – 20 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од  3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции…

Vila  Tzouli 2 -Jerisos
| | |

Vila Tzouli 2 -Jerisos

Куќа “Tzouli 2” 40.400584, 23.879470 попуст – 22 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од   3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и…

Vila Rania – Neos Marmaras
| | | |

Vila Rania – Neos Marmaras

Куќа “Rania” BLACK WEEK ПОНУДА -20% ПОПУСТ ЗА 50% УПЛАТА ВО ПЕРИОД 20.11-25.11.2023 ДОПЛАТА НАЈДОЦНА ДО 01.03.2024 Неос Мармарас е најголемото приморско село на вториот полуостров на Халкидики, Ситонија. Тоа е најкосмополитното место во Ситонија и секоја година илјадници туристи го посетуваат и уживаат во прекрасните плажи, прекрасната глетка, природата на околните планини, ноќниот живот и…

Vila  Blue and White-Nea Flogita
| | | |

Vila  Blue and White-Nea Flogita

Куќа “Blue and White” попуст – 22 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота) НЕА ФЛОГИТА е туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во областа Халкидики, на само 290 км од Скопје. Препознатливо е по најдолгата песочна плажа на Халкидики, бистрината на водата, авенијата на палмите, боровите,…

Vila Tsimpoukas Villas-Nea Flogita
| | |

Vila Tsimpoukas Villas-Nea Flogita

Комплекс ‘Tsimpoukas villas’ 40.260701, 23.210444 попуст – 17% заклучно со 25.11.2023 (Сабота) за целосни уплати   НЕА ФЛОГИТА е туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во областа Халкидики, на само 290 км од Скопје. Препознатливо е по најдолгата песочна плажа на Халкидики, бистрината на водата, авенијата на палмите, боровите, бујната вегетација, како и…