Sato 4*
| | |

Sato 4*

SATO 4*- Suto More Цените се дадени по лице на ден на база Полупансион Тип на Соба Капацитет 01.04-29.04 03.10-31.10 30.04-14.06 24.09-02.10 15.06-09.07 24.08-23.09 10.07-23.08 Classic Double Room 2+1 39 47 55 62 Classic Double SSV 2+1 45 50 59 67 Superior Room 3 / 2+2 50 59 67 76 Superior Room SSV 3 / 2+2 56…