Category: Олимписка ривиера

ВИЛА АМЕЛИЈА – НЕИ ПОРИ

ВИЛА АМЕЛИЈА – НЕИ ПОРИ ВИЛА АМЕЛИЈА се наоѓа на 80 метри од плажа. НЕИ ПОРИ – вила АМЕЛИЈА   ВИЛА АМЕЛИЈА се наоѓа на 80 метри од плажа. Распoлага со трикреветни студија и петокреветни дуплекс апартмани. Секоја соба има балкон, комплет опремена кујна со фрижидер, бања, ТВ, клима (се доплаќа) и Wi-Fi. Вилата нема крпи…
Read more

ВИЛА ВИКТОР – НЕИ ПОРИ

Вила ВИКТОР се наоѓа во мирен дел на Неи Пори, на околу 250 метри од плажата. НЕИ ПОРИ – вила ВИКТОР   Вила ВИКТОР се наоѓа во мирен дел на Неи Пори, на околу 250 метри од плажата.Распoлага со четирикреветни студија сите лоцирани на вториот кат. Секое студио има балкон, комплет опремена кујна со фрижидер, бања,…
Read more

ВИЛА КАТЕ – НЕИ ПОРИ

ВИЛА КАТЕ – НЕИ ПОРИ ВИЛА КАТЕ се наоѓа на 200 метри од плажа. Вила КАТЕ – НЕИ ПОРИ ВИЛА КАТЕ се наоѓа на 200 метри од плажа. Распoлага со трикреветни студија и петокреветни дуплекс апартмани. Секоја соба има балкон, комплет опремена кујна со фрижидер, бања, ТВ, клима (се доплаќа) и Wi-Fi. единечен кревет и посебно…
Read more

ВИЛА ХРИСТОС – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ХРИСТОС – НЕИ ПОРИ ВИЛА ХРИСТОС се наоѓа на околу 50 метри од плажа. НЕИ ПОРИ – вила ХРИСТОС   ВИЛА ХРИСТОС се наоѓа на 80 метри од плажа. Распoлага со трокреветни студија и петокреветни / шестокреветни апартмани и дуплекс апартмани сите лоцирани на први кат. Секое студио/апартман има балкон, комплет опремена кујна со фрижидер,…
Read more