Tosca Beach 4*

Специјална понуда од Tosca Beach 4* TOSCA BEACH 4 * KAVALA                                                                                                 www.tosca.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 15 29.04-09.06 10.06-16.06 20.09-09.10 17.06-20.07 26.08-19.09 21.07-25.08 Single Room Sea View 130 152 176 221 Double Room Front Sea View 75 93 107 138 Трето лице 50 62 73 94 1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Double Room Sea View 68 84…
Read more