Дубровник Хотел Адриа 4* 07.03-10.03.2014
|

Дубровник Хотел Адриа 4* 07.03-10.03.2014

8ми Март во ДУБРОВНИК со посета на ОСТРОГ-БУДВА – КОТОР – МОСТАР   Програма на патувањето: 1Ден. БИТОЛА – ПРИЛЕП –  ВЕЛЕС – СКОПЈЕ – КУМАНОВО-ОСТРОГ        07.03.2024 Состанок на групата пред деловните простории на агенцијата во 21.00 часот. Се патува кон Прилеп, Велес, Скопје преку граничниот премин Блаце.  По обавувањето на царинските формалности патувањето продолжува…

Пролом Бања 15.03-17.03.2024
|

Пролом Бања 15.03-17.03.2024

Програма на патување: 1.Ден 15.03.2024 (петок) СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата рано наутро во 05.30 часот на паркингот кај спортската сала Борис Трајковски (кај пералните). Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Пролом Бања околу…

Тиват – 8.Март
|

Тиват – 8.Март

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 07.март (четврток) СКОПЈЕ – ТИВАТ Состанок на групата на паркингот кај СЦ “Борис Трајковски” во 23:00ч. Поаѓање на автобусот за Тиват во 23:30 часот. Се патува преку Косово и Албанија. Ноќно возење со попатни паузи за одмор. 08.март (петок) КОТОР – ТИВАТ Пристигнување во Котор во претпладневните часови, разглед на градот со локален водич…

Hotel Movenpick Resort & Spa Fruške Terme 4*   10.03.2024 – 12.03.2024
|

Hotel Movenpick Resort & Spa Fruške Terme 4* 10.03.2024 – 12.03.2024

Празнична понуда – Hotel Movenpick Resort & Spa Fruške Terme 4* Празнична понуда што ќе Ве релаксира и рехабилитира!   Hotel Movenpick Resort & Spa Fruške Terme 4*   Добитник на престижните награди World Luxury Hotel Awards и World Luxury Spa Awards Најдобар Termal Spa во источна Европа, Termal Spa во Србија и Wellness Spa во Србија  Со бонус посета и разглед на Нови…

Сараево 07.03 – 10.03.2024
|

Сараево 07.03 – 10.03.2024

  План и програма Прв ден (07.03.2024) Четврток Поаѓања се организирани од повеќе градови во Македонија. Поаѓањето од Скопје е околу 20:00ч но патниците за точно време на поаѓње се известуват на еден пред поаѓање. Се патува преку Србија со попатни вечерни паузи. Втор ден (08.03.2024) Петок Пристигнување во Сараево и упатување на разглед на…

Сараево 07.03 – 11.03.2024
|

Сараево 07.03 – 11.03.2024

САРАЕВО СО ПОСЕТА НА ТЕРМАЛНА РИВИЕРА- МОСТАР САРАЕВО СО ПОСЕТА НА ТЕРМАЛНА РИВИЕРА- МОСТАР (КОЊИЦ -БУНКЕРОТ НА ТИТО,ТУНЕЛ РАВНО,ЈАБЛАНИЦА)   Сараево, главен град и културен центар на Босна и Херцеговина. Лежи во тесната долина на реката Мијацка, во подножјето на планината Требевиќ. Град на контрасти и различности кој нуди за секого по нешто. Наречен “Ерусалим на…

Луковска Бела Јела 08.03-10.03.2024
|

Луковска Бела Јела 08.03-10.03.2024

Луковска Бела Јела 8 Март Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со поставеност од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална клима и голем број на сончеви денови. Карактеристична е по своите термо минерални извори, едни од најбогатите во земјата, недопрената…

Даруварске Топлице и Загреб Март 21.03-24.03.2024
|

Даруварске Топлице и Загреб Март 21.03-24.03.2024

Даруварске Топлице и Загреб Март Програма на патување:  1 ден 21.03.2024 (четврток) СКОПЈЕ – ДАРУВАР  Состанок на групата на паркингот кај спортска сала Борис Трајковски (кај пералните) во 21.00 часот. Поаѓање за Хрватска во 21.30 часот. Ноќно возење преку Србија и Хрватска со попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. 2 ден 22.03.2024…

Хотел Сунце Соко Бања 08.03-10.03.2024
|

Хотел Сунце Соко Бања 08.03-10.03.2024

Хотел Сунце Соко Бања 8ми Март Програма на патувањето: 1.Ден 08.03.2024 (Петок) СКОПЈЕ – СОКО БАЊА Состанок на групата во 05.30 часот рано наутро на паркингот кај спортската сала Борис Трајковски (кај пералните). Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на царински…

Загреб Ријека ,Опатија ,Пула Плитвички Езера 07.03-11.03.2024
|

Загреб Ријека ,Опатија ,Пула Плитвички Езера 07.03-11.03.2024

ХРВАТСКА НА ДЛАНКА -ЗАГРЕБ-РИЈЕКА-ОПАТИЈА- ПУЛА- ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА 1 ден: 07.03.2024 година Поаѓање во 19.00 часот од Скопје на паркингот кај хотел Вип со туристички автобус. ( Организирани поаѓања со доплата од Гевгелија, Струмица, Прилеп, Кавадарци, Кочани, Штип и Велес ). Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, со попатни одмори до Загреб. 2 ден:…

Белград-15.03-16.03.2024
|

Белград-15.03-16.03.2024

Најголемиот и главниот град на Србија – Белград, носи во себе еден посебен шарм на град кој се има преродено од сопствената пепел. Удобно лоциран на местото каде се вкрстуваат реките Дунав и Сава, овој град лесно ќе се вреже во меморијата и душата на секој патник. Цена: 89€ / 5 520 мкд ПРОГРАМА: 15.03.2024.  (Сабота)…