декември 21, 2023

Grecotel Grand hotel Egnatia 4*

Хотелскиот комплекс се наоѓа на влезот во Александрополис. Градското шеталиште започнува пред влезот на хотелот, кое на гостите им дава можност да стигнат до градското пристаниште, главната шопинг улица, таверните,…

Read More