Парга
| | |

Парга

ПАРГА BLACK WEEK ПОНУДА (20.11-25.11) -15% попуст за комплетни уплати ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море, 60 километри од Јанина и 540 километри одалечено од Скопје. Денес Парга е најпознатото летувалиште во таа област. Интересно за Парга е дека влече корени од античко време, а големи влијанија имаат и…

Врахос
| | |

Врахос

Врахос ВРАХОС БИЧ – се наоѓа на 600 км од Скопје, веднаш по Парга (околу 30км). Сместен на преубава, два километри долга плажа, Ви овозможува прекрасен одмор на тиркизното Јонско море. Изобилува со таверни и рибни ресторани сместени долж убавото шеталиште покрај море. Врахос секако ќе Ви понуди преубав одмор во едно мало, мирно место…