ŽUPA WELLNESS & SPA 3* – Копаоник / Центар (стаза Мало Езеро)

ŽUPA WELLNESS & SPA 3* – Копаоник / Центар (стаза Мало Езеро)

ŽUPA WELLNESS & SPA 3* – Копаоник / Центар (стаза Мало Езеро)

-10% попуст за резервации направени до 30.10.2019

AКЦИЈА

Промо Декември

SKI OPENING

Промо Декември

Промо Декември

7=6

7=5

7=6

7=6

7=5

NON REF

NON REF

Услуга:Наем

Бр.на лица

01. Дек

05.Дек

05.Дек

08.Дек

08.Дек

12.Дек

12.Дек

17.Дек

17.Дек

22.Дек

22.Дек

29.Дек

29.Дек

05.Jан

05.Јан

12.Jан

12.Јан

19.Јан

19.Jан

26.Jан

26.Jан 02.Фев

02.Фев

16.Фев

16.Фев

08.Мар

08.Мар

15.Мар

15.Март

22. Март

22.Март

29.Март

Бр.на ноќи

4

3

4

5

5

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

APP 2

2

109

238

128

396

171

389

778

561

491

389

491

693

533

381

264

217*

217

178*

APP 3

3

120

274

140

456

198

450

902

650

569

450

569

803

617

441

306

252*

252

207*

APP 4

4

131

299

153

498

219

499

999

720

630

499

630

890

684

489

339

279*

279

229*

APP 5

5

151

410

177

684

252

574

1149

828

725

574

725

1024

787

562

390

321*

321

263*

APP 6

6

194

446

227

744

324

737

1476

1064

931

737

931

1315

1011

723

501

412*

412

338*

APP 7

7

213

490

249

818

356

811

1624

1170

1024

811

1024

1446

1112

795

551

453*

453

372*

Дневен Ценовник

APP 2

2

31

79

45

95

48

78

111

94

82

78

82

99

89

76

63

39

APP 3

3

34

91

49

109

55

90

129

108

95

90

95

115

103

88

73

45

APP 4

4

37

100

54

120

61

100

143

120

105

100

105

127

114

98

81

50

APP 5

4

42

137

62

164

71

115

164

138

121

115

121

146

131

112

94

57

APP 6

5

54

149

79

179

91

147

211

177

155

147

155

188

169

145

120

74

APP 7

6

60

163

87

196

100

162

232

195

171

162

171

207

185

159

132

81

Ценовник во ЕУР,за наем на апртман за наведен број на ноќи,акците се пресметани цо вените.

*Помалку ноќи исклучиво на барање,пресметка по дневен ценовник.

15 и 22 Март-Промо цени означени* NON REF резервации (50% уплатен аванс е непорврате во случај на откажување)

Цената вклучува:

  • Наем на апартман за наведен број на ноќи

  • Ски-Гардеробер

  • Wi-Fi

Цената не вклучува:

  • Полупансион-задолжителна доплата од 22.12-15.03 (возрасни 18 по лице на ден: Деца 2-12 години плаќаат 9 Еур по лице на ден: Деца до 1,99 години – ГРАТИС)

  • Туристичка (задолжително) се наплаќа во агенција:Возрасни 1 по лице на ден; Деца од 7-15 год. 0,5 по лице на ден; Деца 2-7 години – Бесплатно

  • WELLNESS & SPA CENTAR, (со доплата) сауна,масажни кабинети,внатрешен базен 9 x 4,5 m, џакузи; Услугите на Спа центаро се резервираат и наплаќат на лице место

  • Паркинг во подземна гаража (со доплта) 7 по кола на ден ;

  • Дочек на Нова Година -Дополнително ке биде објавен

Напомена:

  • Цените се дадени во Еур плаќањто се врши во денари по курс 1 =62 Денари