Villa MINAMI 3* – OHRID

Villa MINAMI 3* – OHRID

Цените се по ЛИЦЕ

Villa MINAMI  – Охрид
соба сместување услуга
2020 појадок полуанисон полпансион
Вила Minami 6 лица max 900 ден. 1200 ден. 1500 ден.
Дополнителен кревет во Вила Minami 7мо лице 600 ден. 900 ден. 1300 ден.
Студио 4 лица max / 2 лица min 850 ден 1200 ден. 1500 ден.
Дополнителен кревет во Студио 5то лице 850 ден 1200 ден. 1500 ден
Еднокреветна соба 1 лице 1300 ден. 1600 ден. 2500 ден.

Цените се во денари

-За деца до  5,99 год. Бесплатно 
-06-12 години се плаќа 50% од цената за возрасен

Во цената Е вклучено:
Безжичен интернет
Појадок /полупансион / полнпансион
Паркинг

Во цената НЕ Е вклучено:
Во услуга полупансион и полн пасион не се вклучени пијачки 
Превоз
Патничко осигурување