Викенд на Копаоник

Викенд на Копаоник

Викенд на Копаоник

Викенд, забава, скијање, чист воздух и нова АВАНТУРА? Звучи добро нели 🙂 

Доколку сакате викендот да го поминете на една од најбавите планини на балканот, Вие сте на правото место! 

 

Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река(Брзече) до Мали караман(Копаоник)

Цената на жичарата е вклучена во ски картата

Секоја соба е опремена со брачен или два одделни кревети, wifi, фрижидер,  сопствен тоалет и кујна

Скиите може да се чуваат во скијачницата од самиот хотел

Појадокот и вечерата се служат во ресторанот 

1 Ден Скопје-Брзече,Копаоник

Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоникпреку Косово. Пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави Вечера. Ноќевање.

2 Ден Брзече

Појадок.  Индивидуални активности, скијање и забави што ги нуди најубавиот туристички центар на Балканот. Вечера. Ноќевање.

3 Ден  Брзече – Скопје

Појадок. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави. Во 16:00часот заминување за Македонија и пристигнување во вечерните часови.

Услови за деца

*Деца до 2 г. (во придружба на две возрасни лица) бесплатно

*Деца од 2 до 6 г. (во придружба на две возрасни лица) плаќаат 50 % од дадената цена

*Деца од 6 до 9 г.(во придружба на две возрасни лица),плаќаат 70 % од дадената цена

 

Apart Hotel Kopaonik                  http://www.kopapartmani.co.rs/
Датум Цена
14.01-16.01  80€ HB
21.01-23.01  80€ HB
28.0130.01  80€ HB
04.02-06.02          80€ HB
11.02-13.02  80€ HB
18.02-20.02  80€ HB
25.02-27.02  80€ HB
Сопствен превоз се одбива 15€

 

Во цената е вклучено:               Во цената не е вклучено:
2Ноќевања со појадок и вечера Туристичка такса по ден на рецепција

1€За деца до 15 год 0.5€  

Сместување во http://kopapartmani.co.rs/                                                                      Трансфер до ски терените 3€ (RT)
Автобуски превозСкопје-Брзече-Скопје Ски карта
Скијачница за чување на опрема Моторна санка 1час – 60

Користење само превоз Скопје-Копаоник-Скопје: 40€  / Еден правец 30€ /   Деца до 7год бесплатно

Се патува преку Косово со лична карта и почитување на протоколите за превоз

31