Tosca Beach 4*

Tosca Beach 4*

Last Minute понуда од Tosca Beach 4*

TOSCA BEACH 4 * KAVALA                                                                                                 www.tosca.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

15

29.04-09.06

10.06-16.06

20.09-09.10

17.06-20.07

26.08-19.09

21.07-25.08

Single Room Sea View

130

152

176

221

Double Room Front Sea View

75

93

107

138

Трето лице

50

62

73

94

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

68

84

97

124

Трето лице

45

55

65

84

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room bunk bed Sea View

( за соба)

165

203

236

306

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea View 4 pax

( за соба)

290

316

361

454

Suite Family Sea View 4 pax ( за соба)

236

263

308

400

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Single Room Sea View

140

162

187

231

Double Room Front Sea View

86

104

118

148

Трето лице

61

73

83

104

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

78

94

107

135

Трето лице

55

66

75

95

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room bunk bed Sea View

( за соба)

196

235

267

337

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea View 4 pax

( за соба)

312

337

383

475

Suite Family Sea View 4 pax ( за соба)

257

284

329

421

Минимум престој

2

3

4

5

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг

Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancellation policy:

30% charge of the booking value for cancellations received 14 to 7 days prior to arrival

50% charge of the booking value for cancellations received 6 to 2 days prior to arrival

100% charge of the booking value for cancellations received 1 day prior to arrival or non show

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 30% ПОПУСТ

(УПЛАТА 30% ДО 05.02.2022 И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 25% ПОПУСТ

(УПЛАТА 30% ДО 05.03.2022 И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 20% ПОПУСТ

(УПЛАТА 30% ДО 05.04.2022 И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 10% ПОПУСТ

(УПЛАТА 30% ДО 05.05.2022 И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2021 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

EBD +5% DISCOUNT

BLACK FRIDAY