| | |

Kappa Resort Paliouri   

KAPPA RESORT PALIOURI  

                        www.kapparesort.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

0/4

27.04-31.05

01.06-24.06

25.06-22.07

23.07-26.08

27.08-30.09

01.10-22.10

Suite 2 Bedrooms Panorama up to 4 pax

78

108

143

160

122

78

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Electra 2 Bedrooms Private Pool up to 4 pax

122

178

234

253

199

108

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Alkistis 2 Bedrooms Private Pool up to 4 pax

122

178

234

253

199

108

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Ariadne 1 Bedroom Private Pool up to 2 pax

130

184

244

269

208

117

Suite 1 Bedroom Private Pool up to 2 pax

78

122

173

191

142

70

Suite 2 Bedrooms Private Pool up to 4 pax

96

141

188

206

159

96

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite 3 Bedrooms Private Pool up to 6 pax

113

160

217

238

182

113

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Exclusive 3 Bedrooms Private Pool up to 6 pax

126

191

247

264

214

113

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Ermioni 3 Bedrooms Private Pool up to 6 pax

152

217

272

299

224

152

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Iliachtis 3 Bedrooms Private Pool up to 6 pax

152

221

277

306

234

152

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Ekavi Exclusive 3 Bedrooms Private Pool up to 6 pax

160

223

310

332

246

160

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Villa Theano 4 Bedrooms up to 8 pax

260

341

419

461

343

260

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Седмо лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Осмо лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

5 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

6 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Појадок

22

22

22

22

22

22

Деца од 2-11.99 год.

14

14

14

14

14

14

Полупансион

53

53

53

53

53

53

Деца од 2-11.99 год.

29

29

29

29

29

29

Минимум престој

5

5

5

5

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице мест

Опис:луксузни вили и апартмани во близина на Паљури, од 200 до 350 метри од плажа

Соби: WI-FI, САТ ТВ, HI-FI,комплетно опремени кујни,клима,телефон,сеф

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Full prepayment 35 days before arrival is required.

2.Cancellation policy :

(27/04-31/05 & 01/10-22/10):

For cancellations 7-6 days prior to arrival, 50% cancellation fees

For cancellations 5-1 days prior to arrival, 100% cancellation fees

(01/06-30/06 & 01/09-30/09):

For cancellations 10-8 days prior to arrival, 50% cancellation fees

For cancellations 7-1 days rior to arrival, 100% cancellation fees

(01/07-31/08):

For cancellations 14-8 days prior to arrival, 50% cancellation fees

For cancellations 7-1 days rior to arrival, 100% cancellation fees

Non-show or early departures, 100% cancellation fees

Similar Posts