KAMELIA APART HOTEL 4*

KAMELIA APART HOTEL 4*

www.kamelia-hotel-pamporovo.com

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 10% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2020)

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

1 01.12-18.12

05.03-15.04

19.12-26.12

03.01-12.01

27.12-02.01 13.01-19.01 20.01-04.03
STUDIO
1 adl 50 79 112 57 70
1 adl+1chd  6-11.99 51 80 113 58 71
2 adl 51 80 113 58 71
ONE BEDROOM APARTMENT
1 adl+1chd  6-11.99 56 85 122 62 78
1 adl+2chd  6-11.99 68 102 147 76 94
1 adl+3 chd  6-11.99 79 120 173 89 110
2 adl 56 85 122 62 78
2 adl+1chd  6-11.99 68 102 147 76 94
2 adl+2chd  6-11.99 79 120 173 89 110
3 Adl 78 119 172 88 109
TWO BEDROOM APARTMENTS
2 adl+2chd  6-11.99 94 138 213 102 129
2 adl+3 chd  6-11.99 104 152 235 113 143
2 adl+4 chd  6-11.99 114 133 257 124 156
3 adl 93 137 212 101 128
3 adl+1chd  6-11.99 94 138 213 102 129
3 adl+2chd  6-11.99 104 152 235 113 143
3adl+3 chd  6-11.99 114 133 257 124 156
4 adl 94 138 213 102 129
4 adl+1chd  6-11.99 104 152 235 113 143
4 adl+2chd  6-11.99 114 133 257 124 156
5 Adl 113 132 256 123 155
THREE BEDROOMS APARTMENT
3adl+3 chd  6-11.99 127 200 300 140 180
4 adl 125 198 298 138 178
4 adl+1chd  6-11.99 126 199 299 139 179
4 adl+2chd  6-11.99 127 200 300 140 180
4 adl+3 chd  6-11.99 136 214 321 150 193
5 adl 126 199 299 139 179
5 adl+1chd  6-11.99 127 200 300 140 180
5 adl+2chd  6-11.99 136 214 321 150 193
5adl+3 chd  6-11.99 148 228 341 160 205
6 adl 127 200 300 140 180
6 adl+1chd  6-11.99 136 214 321 150 193
6 adl+2chd  6-11.99 148 228 341 160 205
7 Adl 147 227 340 159 204
Ноќевање со појадок 6 6 6 6 6
Деца од  6-11.99 г. 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50
Полупансион 17 17 17 17 17
Деца од  6-11.99 г. 9 9 9 9 9
Минимум престој 5
Отказ на резервација Под  14 дена

100%

Под  14 дена

100%

После 01.12.2019

100%

Под  14 дена

100%

Под  14 дена

100%

No show 100% 100% 100% 100% 100%
ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ СЕ НАПЛАЌА 100% ПЕНАЛИ А ЗА ПРОМЕНА НА ИСТИТЕ СЕ НАПЛАЌА 1 НОЌЕВАЊЕ 
Соби: комплет опремени кујни, фрижидер, кафемат, тостер, САТ ТВ, телефон, интернет, камин
Опис: лоби, ресторан, бар, бизнис центар, ски гардероба, затворен базен, сауна, парна бања, зона за релаксација, џакузи, паркинг
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 95 ЕУр за возрасни и 50 Еур за деца од 6-11.99 год. задолжителна)
Локација: во близина на лифт станицата Студенец
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, интернет, детска анимација, паркинг, ски гардероба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД