Хотел ХМ 3* – Валона

Хотел ХМ 3* – Валона

Хотел ХМ 3* Валона

 

Сместен во Валона, на 1,5 км од плажата во Валона и 4,1 км од плажа и Винд Бич, H&M Hotel B&B нуди сместување со ресторан и бесплатна WiFi, како и бесплатен сопствен паркинг за гости кои возат. Секоја соба има балкон.
Во хотелот, собите се опремени со  ТВ и купатило. Сите соби за гости во H&M Hotel B&B имаат климатизација и гардероба. Појадок е достапен секое утро. Кузум Баба е 5 км од H&M хотелот Б & Б, додека плоштадот на 
независност е на 5 км од имотот.

Хотел ХМ 3* Валона

Јули

Август

Септември

Цена по лице во 1/2 соба

22 Еур

27 Еур

20 Еур

Цените се дадени по лице на ден за ноќевење со појадок во Еур за плаќање во МКД.

Попусти за деца: дтете 0-06 ГРАТИС 1во дете 6-12 год. 10 Еур 2ро дете 6-12 год ГРАТИС

 Ве известуваме дека од 10.07.2020 започнуваме со организација на превоз за Албанија

Информации за превоз и услови за патување во агенција.

 

 

16